Verasol

Zonwering van Verasol: welke opties zijn er?

Wanneer de zon schijnt, worden we meestal erg blij. Toch is een hele dag in de volle zon zitten niet goed voor de mens. Verasol maakt daarom zonwering in vele vormen. Misschien kun jij wel wat zonwering in je tuin gebruiken? Lees snel verder om te lezen over de mogelijkheden.

Verasol

Stel je voor: het is zomer. De temperaturen lopen flink op, zoals al jaren het geval is in ons land. Je wil graag in de tuin zitten, maar in de volle zon houd je het niet vol. Sterker nog: het is niet gezond om in de volle zon te zitten. Maar toch wil je graag naar buiten! Wat doe je dan?

Schaduw in je tuin

Juist, je zoek schaduw op. Bijvoorbeeld onder een boom of een zonneklep. Maar heb jij geen schaduw in je tuin? Dan kan zonwering de oplossing bieden. Geniet dankzij je zonwering ook tijdens warme dagen van je tuin. Een overkapping als zonwering is ideaal omdat het de warmte ook nog grotendeels buiten je terras houdt. 

Soorten overkappingen

Verasol

Er zijn eindeloos veel overkappingen voor in de tuin die je niet alleen helpen aan een stukje schaduw maar ook mooi passen bij je huis en je tuin. Welk soort zonwering je moet hebben hangt ook af van hoe de zon in je tuin komt. Heb je te maken met lage zon? Dan heb je een andere zonwering nodig dan wanneer je met name hoge zon in je tuin binnen krijgt.