vloerverwarming

Woontrends 2020

Nu de lente er weer aankomt krijgen veel mensen zin om weer lekker in huis aan de slag te gaan. Speciaal voor die mensen zetten we onze favoriete woontrends nog een keer op een rijtje. Het zijn 4 trends die niet alleen passen bij de lente en zomer, maar die je het gehele jaar door gewoon lekker kunt gebruiken. En wanneer je toch bezig bent, wat dacht je van heerlijke vloerverwarming? Naast dat je woning ontzettend aangenaam maakt, bespaar je ook nog eens op de kosten! Ecoheat biedt diverse soorten vloerverwarming in de regio Meppel, Zwolle, Kampen en meer.

1. Velvet

Velvet is helemaal hot! Het zal je daarom hoogstwaarschijnlijk ook niet verbazen dat we dit lijstje beginnen met deze favoriet. Velvet zie je tegenwoordig overal terug en is een ware must have voor ieder interieur. De stof is heerlijk zacht én heeft een zeer luxueuze uitstraling. Daarnaast is hij vrijwel in alle denkbare kleuren te verkrijgen. Of je nou kiest voor een bank, een poef, een kussen of wat accessoires in velvet. Het zal ongetwijfeld ontzettend mooi staan.

2. Natuurlijk

Ook de natuurlijke look is dit jaar helemaal hot. Prachtige houten tafels, stoelen van riet of bijvoorbeeld manden van zeegras of bamboe. Je kunt werkelijk alle kanten op. Neem bijvoorbeeld een witte basis en kleed dit aan met diverse kleuren van natuurlijk materiaal. Ben jij meer van een stoer of modern interieur? Maak dan bijvoorbeeld een combinatie met staal of beton. Gaat jouw voorkeur meer uit naar klassiek? Kies dan een tafel met een mooi bewerkt blad.

3. Groen, groener, groenst

Om te genieten van een aantal mooie groene planten en het gevoel van frisse buitenlucht, hoef je niet per se een grote achtertuin te hebben. Je kunt dit gevoel namelijk heel eenvoudig naar binnen halen. Ga lekker in de weer met planten, groentinten en andere natuurlijke materialen. Zo creëer jij binnen een handomdraai een botanische sfeer in huis. Of wat dacht je van een mooie groene muur?

4. A little bit of gold

Ook deze trend mag zeker niet ontbreken in ons lijstje met favorieten. Deze trend is misschien al langer populair, maar daarom is hij ook juist zo leuk! Bovendien kun je er werkelijk alle kanten mee op. Meubels met gouden poten, een mooi gouden kussen of diverse accessoires in deze kleur!