Wietzaadjes kopen

Wietzaadjes kopen voor school project

Voor een school opdracht hebben ik en een klasgenoot besloten om wietzaadjes en de plant te onderzoeken. We moesten bekijken wat er gebeurd met een plant als deze in verschillende leefomstandigheden groeit. De bedoeling was dat iedereen een andere plant zou kiezen en het maakte niet uit welke. Zo zijn wij op onze favoriet, de wietplant gekomen! We moesten natuurlijk voor het project wel wietzaadjes kopen, dit hebben we bij Gold Seeds gedaan. Ook hebben we eerst toestemming aan onze school gevraagd en hebben we ons aan alle regels gehouden omtrent het kweken van wiet.

Vriendschappelijke omgeving en veel keuze!

Omdat dit puur voor een schoolproject was wilde we natuurlijk niet te veel uitgeven. Gelukkig was er een sale gaande op Gold Seeds toen wij ze nodig hadden! We zijn voor onze persoonlijke favorieten gegaan, OG Kush en Goldberry. Voordat we de wietzaadjes kochten besloten we eerst te bellen met de klantenservice. Geen van ons had ooit eerder een wietplant gekweekt, laat staan wietzaadjes kopen. De medewerken aan de telefoon was erg vriendelijk en vond ons project erg leuk. Ze heeft ons uitgebreid verteld over hoe we het kweken het beste aan konden pakken en welke factoren nou zo belangrijk zijn bij het kweken van een wietplant. Het was erg bijzonder om te horen hoeveel verstand ze ervan had, niet veel klantenservice medewerkers kennen echt hun product!

Wietzaadjes kopen

We hadden helaas niet genoeg producten voor een gratis verzending maar de verzendkosten waren bijzonder laag. Ook was de levering zelf erg snel en discreet, erg fijn! Natuurlijk hebben onze plantjes het niet overleefd, dit hadden we al voorspeld aan het begin van het project. Wel hebben we een goed cijfer gekregen en hebben we allebei zaadjes besteld voor een tweede poging. Deze keer houden we ons gewoon aan de regels en doen we het voor de oogst!

Kijk voor meer informatie op https://goldseeds.nl/