toilet kopen

Welke toilet koop jij?

Ben je op zoek naar een nieuw toilet? Dan wil je uiteraard graag weten welke diverse modellen beschikbaar zijn. Er is genoeg keuze en op de diverse modellen zijn ook weer variaties te vinden. Onderstaand artikel geeft informatie over de diverse modellen toiletten.

toilet kopen

Hangend toilet

Het hangende toilet is erg populair en deze zie je vooral terug in moderne badkamers of toiletruimtes. Vaak wordt het toilet ook wandcloset genoemd en dit type toilet maakt gebruik van een stevige frame die in de muur wordt geplaatst. Dit frame zorgt voor ondersteuning en heeft het inbouwreservoir in zich om moeiteloos door te kunnen spoelen. De variaties op dit model zijn groot en je kan een toilet kopen voorzien van een rond of vierkant model en diverse kleuren passend bij je interieur.

Staand toilet

Het staande toilet staat op de vloer en wordt vaak terug gezien in oudere huizen. Een staand toilet is een stevig model omdat hij stevig op de vloer staat en geen gebruik maakt van een eventuele frame. Het staande model heeft diverse variaties en kan zowel in een klassiek interieur als een modern interieur zijn plaats vinden.

Bidet

Een bidet is een apart stuk sanitair en deze vind je vaak terug naast een toilet. Een bidet is bedoeld om na een toiletbezoek een fris lichaam te krijgen. Het is tevens een goed en duurzaam alternatief voor toiletpapier. Er zijn tegenwoordig toiletten te koop waarbij het bidet in het toilet is verwerkt. Dit zorgt ervoor dat er ruimte wordt bespaard en je hoeft geen twee aparte stukken sanitair meer aan te sluiten. Daarnaast is een bidet in het toilet een stuk discreter.

Urinoir

Een urinoir is gemaakt voor de man en dit kan een oplossing zijn voor de omhoog staande toiletbril. Een urinoir is niet voorzien van een toiletbril en maakt het op deze wijze eenvoudig. Een urinoir is daarnaast hygiënisch en bevat vaak een sensor die vanzelf door kan spoelen.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *