Welke beton cire kleur past bij jou?

Beton cire is tegenwoordig enorm hip. Je ziet deze trend overal terugkomen: op de vloer, in de badkamer, in de keuken en zelfs op de tuintafel. Dus logisch als je ook beton cire in je huis of tuin wilt. Maar hoe vind je nou de beton cire die bij jou past? Want naast verschillende oppervlaktes zijn er ook verschillende beton cire kleuren. En dat zijn er heel veel! Van donker tot licht en van bruin tot grijs. Maar wat staat mooi in je huis? Wij hebben een aantal tips voor je die je keuze voor de beton cire kleuren makkelijker maakt. Lees je mee?

Interieur

Het is handig om eerst te kijken naar je interieur. Welke kleur hebben je meubels en muren? Probeer aan de hand daarvan te kijken welke beton cire kleuren goed zullen staan in je huis. Heb je een gezellig en knus huishouden? Dan kun je bijvoorbeeld gaan voor warme beton cire kleuren. Maar als je het graag strak hebt, kun je gaan voor koele beton cire kleuren. Op die manier pas je de beton cire kleuren aan op je interieur en zal het er goed bij passen. Dan krijg je geen rommeltje in je huis en ziet deze eruit of hij zo uit een woonmagazine komt.

Laat je informeren

Vind jij het maar lastig om te besluiten welke beton cire kleuren goed in je huis passen? Dan kun je je natuurlijk ook laten informeren. Ga eens naar een bouwmarkt of een interieurzaak en vraag een medewerker welke beton cire kleuren mooi in je huis zullen staan. Zij hebben daar ervaring mee en kunnen je vaak precies vertellen welke beton cire kleuren wel of niet mooi passen in jouw huis. Natuurlijk kun je ook je vriendenkring vragen welke beton cire kleuren zij mooi vinden staan in je huis. Vaak helpen meningen van buitenaf om een goede keuze te maken voor de beton cire kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *