dekbedovertrekken

Welk overtrek moet je kiezen voor je bed?

Je hebt je slaapkamer helemaal opgeknapt en ziet nu dat de dekbedovertrekken niet meer passen bij je nieuwe slaapkamer. Geen nood want bij smulderstextiel.nl hebben ze alle maten en soorten overtrekken voor je bed. Van normale kwaliteit tot perfecte hotelkwaliteit, het assortiment is zeer groot te noemen. Ook verschillende lengtes, maar het belangrijkste is natuurlijk hoe de overtrek eruit ziet. Welke kleur of welk design, we weten zeker dat je in webshop slaagt in de webshop.

dekbedovertrekken

Lengte van de verschillende overtrekken

Ben je een beetje aan het oriënteren bij de aankoop van dekbedovertrekken dan zal je opvallen dat de lengte soms verschillende maten kunnen zijn. De dubbele doorlopende instopstrook zorgt ervoor dat de lengte kan variëren van 2.00m tot 2.20m. Deze strook zit aan de onderkant en loopt over de gehele breedte van het overtrek. Niet iedere overtrek is voorzien van een dubbele instopstrook, op de verpakking staat altijd vermeld welk soort instopstrook de overtrek van is voorzien. Heb je een lang dekbed dien je er dus voor te zorgen dat je het goede overtrek koopt. 

Uitstekende kwaliteit overtrekken

Wil je bij het kopen van dekbedovertrekken uitstekende kwaliteit en de nieuwste trends? Dan zijn overtrekken van hotelkwaliteit voor jouw slaapkamer weggelegd. Niet alleen zien de overtrekken er zeer luxe uit, ze zijn ook vervaardigd van de beste kwaliteit materialen. Of je nu een mooie afbeelding wilt op je overtrek of een leuke felle kleur die altijd opvalt. Kies wat jezelf leuk vindt en wat natuurlijk mooi staat in je slaapkamer.