Waar moet ik allemaal aan denken als ik mijn huis ga verbouwen?

Het verbouwen van je huis is een vrij grote klus. Een verbouwing kan al makkelijk minimaal 2 weken gaan duren. Tijdens mijn verbouwing van mijn huis was het zelfs 5 weken! In dit artikel ga ik je meer vertellen over het verbouwen van een huis. Ik ga je handige tips vertellen en wat handige inspiratie bronnen. Veel leesplezier! 

Tijd 

Veel mensen onderschatten helaas hoeveel tijd het kost om een huis te verbouwen. Het is handig om voor de verbouwing met je aannemer alles goed door te nemen. Meestal worden de fouten gemaakt in de communicatie. Je kan er ook voor kiezen om je woning zelf te verbouwen. Houd er rekening dat dit nog meer tijd kost. Je moet ook rekening houden met zaken zoals interieur. Flowrotterdam is een partij die je hiermee heel goed kan helpen! 

Kosten 

Het verbouwen van je woning kost vaak wat geld. Zorg ervoor dat je voldoende budget hebt voordat je aan de verbouwing begint. Het is een goed idee om meerdere offertes op te vragen bij verschillende aannemers. Zo kan je verschillende partijen met elkaar vergelijken. 

Interieur inspiratie 

Het interieur is het lastigste onderdeel in je woning. Iedereen heeft een andere smaak. Zie je door de bomen het bos niet meer? Ga dan eens op inspiratie jacht. Verder kijk ik ook heel vaak rond op het internet voor inspiratie. Wat ik ook super fijn vind is om Netflix rond te kijken. Soms heb je hier leuke series of documentaires er tussen staan. Ik vind persoonlijk Scandinavisch interieur het mooist!