Kantoor vloer

Vind een nieuwe vloer voor je kantoor bij Knulst Houten Vloeren

Een tijdje geleden is ons bedrijf overgegaan naar een nieuw pand. Omdat het team groter werd was het hoog tijd geworden om over te gaan een groter pand met meer ruimte. De nieuwe bedrijfsruimte wilden wij het interieur in zijn geheel veranderen. Het was tijd voor een frisse start en dus ook wat anders binnen de huisstijl. Daarom zijn wij begonnen met het zoeken naar een adres waar wij een goede vloer konden vinden. 

De nieuwe vloer moest ook aan een aantal eisen voldoen zoals de kleur, en dat deze een flink aantal jaren mee moet gaan. Om een goede, geschikte vloer te vinden hebben we hulp gevonden van Knulst Houten Vloeren.

nieuwe vloer

Vloeren voor elke ruimte bij Knulst Houten Vloeren

Op de website kreeg ik direct al een goede indruk en zeker in de ruime keuze die ik aantrof. Nadat we contact op hadden genomen met Knulst Vloeren, hebben we een afspraak ingepland om advies te krijgen voor onze nieuwe vloer. Eenmaal aangekomen in de showroom, kon ik in een oogopslag zien dat je hier beslist moet slagen. Voor ieder zijn smaak, ruimte in huis of op kantoor is hier een goede vloer te vinden. De kwaliteit straalt er vanaf en dat maakt de uitstraling des te mooier. 

kantoor

Eerlijk advies

Tijdens de afspraak in de showroom zijn we ontzettend netjes geholpen en hebben we goed advies gekregen. Er waren zoveel verschillende soorten en kleuren vloeren, de keuze was enorm! Gelukkig kregen we een passend advies van de medewerker van dit bedrijf. Hij heeft veel informatie gedeeld over de vloeren, onderhoud et cetera aan de hand van onze wensen en verwachtingen. Het moest een mooie robuuste uitstraling worden maar het moest niet te huiselijk zijn. Dit is gelukt

Zonder de hulp van Knulst Vloeren hadden we niet geweten waar een goede vloer aan moet voldoen en welke vloer geschikt zou zijn voor ons pand. Wij zijn allen zeer tevreden over het eindresultaat.

Geef een reactie