makelaar Nijmegen

Verhuizen naar Nijmegen? 4 redenen!

Overweeg je te verhuizen en behoort Nijmegen tot de opties die je in gedachten hebt? Laat je dan door ons overtuigen of in elk geval inspireren om voor Noviomagus te kiezen. Wij zijn namelijk helemaal gek van Nijmegen! Daarom zetten we in deze blog 4 redenen op een rijtje om te verhuizen naar deze prachtige stad aan de Waal.

Nijmegen barst van de prachtige woningen

Wist je dat Nijmegen de oudste stad van Nederland is? Niet zo vreemd dus dat je hier talloze prachtige klassieke panden tegenkomt uit vroegere tijden. En denk je dat al deze woningen allang bezet zijn? Dan zit je er naast! Loop maar eens binnen bij een makelaar in Nijmegen en ontdek dat er nog steeds schitterende oude panden te koop staan. En de prijzen? Die liggen een stuk lager dan in bijvoorbeeld de Randstad. Een meer dan goede reden om voor Nijmegen te kiezen, als het aan ons ligt!

Pak je ontspanning in het Kronenburgerpark

Oké, Nijmegen is officieel een stad en bovendien de grootste van Oost-Nederland. Maar dat betekent beslist niet dat je je voortdurend door drukte hoeft te laten omgeven. Toeristen hebben Nijmegen nog niet echt weten te ontdekken en dat is voor de inwoners alleen maar fijn. Je kunt nog in alle rust door de oude stad slenteren. En wil je écht even ontspannen? Dan maak je een wandeling door het bekende Kronenburgerpark, rust je uit op de bankjes of neem je in de zomer lekker een handdoek mee en ga je liggen zonnen!

Ieder jaar de Nijmeegse Vierdaagse

Ja, iedereen weet natuurlijk dat Nijmegen bekendstaat om de Vierdaagse. Tienduizenden mensen die ieder jaar weer van start gaan en zich de blaren op de voeten lopen. Een belevenis die je wellicht ooit nog eens had willen meemaken. Straks begin je gewoon vanuit je eigen huis in Nijmegen! En ben je niet zo’n wandelaar, maar houd je wel van gezelligheid? De Vierdaagsefeesten zijn minstens zo leuk als het meelopen zelf!

Altijd gezellig op de terrassen

Sowieso, als er een stad is waar je je om gezelligheid niet druk hoeft te maken, dan is het Nijmegen wel. De vele knusse cafés waar nog regelmatig live muziek wordt gespeeld laten je er al gauw thuis voelen. En in de zomer zitten de terrassen op de vele gezellige pleinen hartstikke vol. Nee, in Nijmegen hoef je je beslist niet te vervelen!

Geef een reactie