Velux Dakserre

VELUX dakserre

Merkt u dat u te weinig daglicht ontvangt in uw woning? Wellicht dat de VELUX Dakkapel Modulair Serre iets voor u is. Dit Dakkapel bestaat uit de dakramen van VELUX, wat inhoudt dat het voelt alsof er enorm veel ruimte in de woning ontstaat.

Alle VELUX dakramen zijn ventilerend. Dit zorgt voor een optimaal balans tussen frisse lucht en de klimaat in de ruimte waarin u zich bevindt.

Montage VELUX dakserre

Het dakkapel kan in één dag worden geplaatst door een monteur van Dakkapellen Modulair. Meestal kan er zonder vergunning een dakkapel worden geplaatst geheel naar eigen wens, denk hierbij aan het type, het formaat en het plaatsen van meerdere dakserres naast elkaar! Hiermee bespaart u tot wel €600,- voor een vergunningsaanvraag. Kijk voor de exacte voorwaarden voor het plaatsen van een dakserre op de website van uw gemeente.

Opties VELUX dakserre

Bij het aanschaffen van een VELUX dakserre heeft u de keuze tussen verschillende soorten dakserres. Zo kunt u kiezen voor de VELUX GGL, deze is ideaal om op relatief droge plaatsen te laten inzetten. Mocht u willen gaan voor een dakserre die weinig tot geen onderhoud vereist en die tevens bestendig is tegen de constant vochtige omgeving? Dan is de VELUX GGU iets voor u. Beide dakserres zijn ook te verkrijgen als uitzettuimelvensters. Dit zijn de GPL, welke net als de GGL niet vochtbestendig is, en de GPU, welke net als de GGU bestendig is tegen een vochtige omgeving. Tevens zijn alle dakserres voorzien van een veiligheidsbeglazing met gelaagde binnenruit. Mocht het glas van de dakserre breken zal dit bij elkaar blijven en niet in honderden scherven uiteen spatten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *