raamdecoratie

Variëren met folie voor de ramen

Met raamfolie kopen kun je variëren, eerst is het een goede zaak om te bepalen waar je de folie voor wilt gebruiken. Je hebt bij bijvoorbeeld een tijdelijke uiting andere folie nodig dan voor een winkel die blijvende reclame of een tekst op de etalageruit wilt hebben. Zo zijn er voor heel veel verschillende doeleinden folie beschikbaar het plakhetzelf.nl. Zie je geen geschikte folie en wil je liever de folie zelf ontwerpen? Ook dit is mogelijk, eigen afbeeldingen, letters en teksten op je eigen ontwerp.

raam folie decor

Privacy door het aanbrengen van raamfolie

Raamfolie met gaatjes wordt vaak gebruikt om de inkijk te beperken, voornamelijk overdag geeft de folie voldoende privacy. Is de ruimte achter de folie donkerder dan werk de folie het beste, maak gebruik van een druk ontwerp om de inkijk helemaal tegen te gaan. De folie is geschikt om voor redelijk lange tijd aan te brengen, ideaal voor een woonhuis of bij de praktijk van bijvoorbeeld een arts waar privacy wel belangrijk is voor de patiënten.

transparante folie

De folie wordt aan de buitenkant van het raam aangebracht, is niet in spiegelbaar leverbaar. Raamfolie waarbij je van twee kanten niet naar binnen of buiten kunt kijken wordt wel geleverd om aan de binnenkant aan te brengen. Wil je folie voor de badkamer dan is gesneden raamfolie een beter alternatief, dit omdat raamfolie in geheel transparante uitvoering beschikbaar is waar je niet doorheen kunt kijken. Bij raamfolie kopen is het verstandig je eigen goed te laten informeren. Voor ieder doeleinde is er wel een geschikte soort folie beschikbaar bij plakhetzelf.nl.