Makelaar Leerdam

Tips voor het verkopen van je huis van een makelaar in Leerdam

Als het gaat om woningen dan zijn er twee kanten van de medaille: de verkoop van een huis en de aankoop van een huis. Over de aankoop wordt veel geschreven en mensen krijgen van alle kanten tips, zeker nu de woningmarkt er zo aan toe is. Maar een makelaar in Leerdam kan je ook helpen met de verkoop van je woning. Want hoewel dat nu een stuk gemakkelijker is dan bijvoorbeeld 30 jaar geleden, is het nog altijd een kunst om het beste resultaat te behalen. 

Zorg dat je een goede makelaar vindt

Dat is een open deur intrappen, maar het klopt wel: zorg dat je een makelaar vindt die niet alleen redelijk betaalbaar is maar ook betrouwbaar. Je betaalt iemand om ervoor te zorgen dat je er weinig werk aan hebt en een hogere prijs krijgt voor je woning. Dan moeten ze dat natuurlijk wel doen. Een netwerk is daarom minstens zo belangrijk.

Zorg voor een nette woning

Een niet opgeruimde woning of spullen die vies en stinkend zijn? Daar kunnen mensen dus echt niet doorheen kijken. Ga er vanuit dat als je huis geen goede uitstraling heeft, deze ook niet zal worden gezien als een woning met een goede uitstraling. Hoe groot of mooi de basis van de woning ook is, je moet echt zorgen voor een nette en schone ruimte tijdens bezichtigingen. 

Makelaar Leerdam

Overweeg een interieurstylist in te huren

Heb je een nogal aparte smaak? Dat is leuk voor jou maar niet handig in de verkoop. Want mensen kunnen ook daar maar moeilijk doorheen kijken. Een interieurstylist kan jouw woning goed inrichten maar ook op zo’n manier dat het veel verschillende soorten mensen aanspreekt. Dat is uiteindelijk namelijk wat je wil: dat veel mensen het mooi vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *