pexels-andrea-piacquadio-712413

Tips voor een aangenamere tuin

De tuin is een plek waar je even helemaal tot rust moet kunnen komen. Een plekje waar je als je thuiskomt lekker kan gaan zitten met een borrel. Om te kunnen genieten in je tuin is het fijn als deze er goed bij ligt. De inrichting van je tuin hangt natuurlijk af van je beschikbare ruimte en je smaak. Er zijn veel manieren om je tuin er aangenamer uit te laten zien. In deze blog geven wij je tips. 

Wat te doen met een kleine tuin?

Kleine tuinen komen vaak voor. Vooral in steden en dichtbebouwde gebieden kom je ze veel tegen. Veel mensen vinden het lastig om een kleine tuin goed in te richten. Zo vinden ze sfeer creëren en pottenkijkers vermijden lastig. Door lange klimplanten langs de schutting te plaatsen heb je geen last meer van deze pottenkijkers. Sfeer creëren kan op veel verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan hoogteverschil in je tuin. Dit levert een mooie gezicht op en dit kan je doen door bijvoorbeeld een zitplekje te maken. Zorg er wel voor dat je de kleine tuin niet te vol propt. Wil je hier hulp bij? Vraag dan bijvoorbeeld een hovenier in Dronten om advies. 

Je voortuin is het visitekaartje van je huis

Wanneer mensen langs jouw huis lopen zien je als eerste de voortuin. Daarom is het belangrijk deze ook mooi in te richting om je huis een goede uitstraling te geven. Denk hierbij aan het kopen van mooie decoraties of het leggen van mooie bestrating.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *