Tips voor de verkoop van je huis

Je wilt je huis verkopen en het liefst zo snel mogelijk. In deze blog geeft een makelaar uit Leeuwarden jou een aantal waardevolle tips voor de verkoop van je huis. Zo is het belangrijk om goede foto’s te laten maken van je woning, maar ook de geur in jouw huis draagt bij aan een soepele verkoop. Benieuwd naar alle tips? Lees dan snel verder!

Perfecte plaatje

Goede foto’s van jouw woning zijn extreem belangrijk wanneer je op korte termijn je huis wilt verkopen. Mensen zijn nu eenmaal erg visueel ingesteld en zullen eerst op de foto’s afgaan voordat ze besluiten om jouw advertentie wel of niet te gaan lezen. Foto’s van je huis kun je het beste laten maken door een ervaren fotograaf. Het is een investering, maar het verdient zich zeker terug wanneer jij je huis snel verkoopt!

Promotievideo

Huizen met een promotievideo scoren hoger in de zoekresultaten op Funda. Zoals we net al zeiden, zijn kopers erg visueel ingesteld. Een video geeft een nog beter beeld van het huis. Het nadeel van een promotiefilm laten maken is dat dit behoorlijk duur is om te laten doen. Zeker als u het goed wilt laten doen.

Fijne geur

Als er kijkers komen dan is het belangrijk dat het huis niet muf ruikt. Dit kan het geval zijn als u net hebt gedweild vlak voordat de kijkers komen. Door de dweil kan er zo’n muffige lucht blijven hangen. Het is daarom beter om een dag van tevoren te dweilen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *