Tips voor de perfecte kinderkamer

Je kinderen worden zo snel groot. Het is daarom belangrijk dat je de kamer van je kind af en toe een nieuwe look geeft. Een kind wil niet graag in een babykamer slapen en een puber wil ook niet graag in een kinderkamer zitten. Om je te helpen met de perfecte kinderkamer zetten we in dit artikel een aantal tips op een rijtje. Zo krijg jij de perfecte kamer voor je kleine. 

De vloer

Voor een kind is de vloer van de slaapkamer heel belangrijk. Hier wordt namelijk heel veel op gespeeld. Een vloer die perfect past in een kinderkamer is een stevige vloer die niet al te duur hoeft te zijn. Een PVC vloer uit Assen of laminaat uit Assen zijn hier goede opties voor. Wil je liever een zachte vloer? Dan hoef je niet meteen te denken aan bekleding. Een vloerkleed op een slaapkamer van je kind is ook een goede optie. 

Het bed

Weg met de wieg of commode en maak plaats voor een echt kinderbed. Er zijn genoeg verschillende soorten bedden waar je uit kunt kiezen, zodat er altijd wel iets tussen zit wat perfect past bij jouw kind. Heeft je kind misschien een kleine slaapkamer en gun je je kind wel wat extra ruimte? Dan is een hoogslaper een goede optie. 

Behang

Ook bij het uitkiezen van behang hoef je niet bang te zijn dat je niet zult vinden wat je voor ogen hebt. Er zijn zoveel verschillende soorten behang. Heeft je kind een favoriet dier, een voetbalclub waar hij veel van houdt of een andere interesse? Dan is er vast wel behang te vinden wat daarbij past. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *