vloeren

Tips om je huis zo goedkoop mogelijk in te richten

Hou jij van het sobere leven? Of ben je niet zo’n ‘spender’ als de meeste mensen? Het zou ook kunnen dat je momenteel wat minder te besteden hebt. Wat het ook is, let even goed op. In deze blog ga ik je een aantal tips voorschotelen om je huis zo goedkoop mogelijk in te richten, maar wel op een leuke en originele manier. Welke mogelijkheden zijn er?

Oude materialen komen terug, hou je ogen open

Vintage en Retro stijl meubels komen weer helemaal terug. In de winkel zijn natuurlijk niet die echte oude materialen en meubels te vinden. Die moet jij zien op te sporen, maar waar doe je dat? Oude materialen en meubels kun je bijvoorbeeld vinden bij een kringloopwinkel of op marktplaats. Je kunt deze meubels opknappen indien nodig. Ook een likje verf kan het er weer heel anders uit laten zien. Natuurlijk hoef je op een verjaardag niet te zeggen waar je het vandaan hebt als je het gekocht hebt voor een luttele 4 euro.

Laminaat vloeren zijn vaak te koop voor een gunstig prijsje

Laminaatpark is een aanbieder van laminaat. Zij zijn de goedkoopste van Nederland. Het valt zeker aan te raden om eens de website van Laminaatpark te bekijken. Je vindt daar kortingen tot wel 80%. Quick-Step laminaat is gegarandeerd de goedkoopste bij Laminaatpark.

Ga zelf meubels maken

Meubels maken stimuleert je creativiteit. Daarnaast geeft het een voldaan gevoel als je het eindresultaat ziet: een eigengemaakte stoel. Dit is dan wel weer iets waar je op je verjaardag de blits mee kunt maken. Je kunt deze meubels het beste maken van makkelijk bewerkbaar hout of bamboe. Vraag familie en vrienden of ze toevallig nog mooie materialen hebben liggen die je zou kunnen gebruiken. Ook kun je natuurlijk langs een houthandel om te kijken of ze daar nog mooie en betaalbare soorten hout of bamboe in de etalage hebben liggen.

Maak het jezelf niet te moeilijk

Veel mensen hebben tegenwoordig een bepaald thema in hun huis of woonkamer. Hierdoor ‘moeten’ ze bepaalde spullen aanschaffen die passen bij dit thema. Laat jezelf hier heel vrij in. Als je je huis volgens een wat strenger budget wilt inrichten dan is het aan te raden om zoveel mogelijk belemmeringen op te heffen voor jezelf.

Geef een reactie