Tips om je huis opnieuw in te richten

Afgelopen zomer heb ik mijn huis opnieuw ingericht en ik ben er super blij mee! Herken je het gevoel dat je wat nieuws wil, maar het eigenlijk niet kan betalen? Dat had ik nou ook. Onze twee kinderen, Remco en Demi, zijn enorm druk en zitten in de leeftijd dat ze ook nog wel eens wat spullen kunnen beschadigen. Hoe en wat ik heb gedaan? Ik zal je wat tips geven!

De vloer

Wij wonen al twintig jaar in ons huis en de vloer was op dat moment modern. Je zult begrijpen dat onze vloer helemaal doorleefd is en dat we hebben gekeken naar goede mogelijkheden. We hebben gezocht op PVC Vloer Zwolle en PVC Vloer Kampen (aangezien we in de regio wonen) en kwamen uit bij Vloerenmarkt Genemuiden. We hebben hier een hele mooie visgraat PVC vloer gekocht. Scherp geprijsd, maar vooral de service was uitstekend. We kunnen er nu weer tientallen jaren tegenaan!

Meubels

Heb jij net als ons nog jonge kinderen? Investeer dan niet in te dure meubels. Onze ervaring is dat er namelijk altijd wel wat gebeurd. Koop je een dure bank? Zul je zien dat de kinderen er op gaan tekenen of dat er drinken op valt. Je kunt beter een goedkopere bank kopen en die over 3-5 jaar weer inruilen. 

De muren

Wij hebben de muren opnieuw een kleurtje gegeven. De witte muren verandere langzamerhand in lichtgeel en de kleur blauw paste al even niet meer bij ons interieur. We hebben nu één muur een donkergrijze kleur gegeven. Dit geeft een stoere look, maar ook zij je niet alle viezigheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *