Roukens en van gaalen keukens logo

Tip voor mooie en eigen ontworpen keuken in Arnhem

Ik heb een aantal weken geleden samen met mijn vriendin een nieuwe woning in Arnhem gekocht. We wilde graag een nieuwe keuken in de woning laten plaatsen en daarom gingen we ook op het internet op zoek naar keuken in Arnhem om een bedrijf te vinden die mooie keukens aanbiedt. 

De website van Roukens en van Gaalen 

Toen we samen op het internet op zoek gingen kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende bedrijven die keukens aanbieden. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Roukens en van Gaalen ons beide het meeste aan. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf een eigen showroom heeft waar 4 verschillende stijlen keukens te vinden zijn. Je zult samen met een adviseur een aantal keukens met elkaar vergelijken zodat je de beste keuze zult maken. Je kunt ook een kunt zelf laten ontwerpen en samenstellen met producten die jouw aanspreken, Dit sprak ons beide erg aan waardoor web toen een bezoek aan de showroom te brengen. 

rsz_roukens__van_gaalen_showroom

Erg tevreden met de goede service

In de showroom werden we erg vriendelijk en zeer uitgebreid geholpen door een van de adviseurs. We hebben een aantal keukens bekeken en met elkaar vergeleken voordat we besloten om over te gaan tot een aankoop. De keuken werd een aantal weken later geleverd en we zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken van Roukens en van Gaalen.