The leather look interieur stijl

Dit jaar zitten we weer bomvol ideeën voor een nieuwe look in huis en dit zorgt natuurlijk voor de leukste interieurtrends op het gebied van wonen. Voor veel mensen wordt een aantal aanpassingen in huis maken gezien als het wonen een nieuw leven inblazen. Dit wordt vaak gedaan met nieuwe accessoire, nieuwe plantjes en andere dergelijke aanpassingen. Deze interieurtrends mogen er zijn en daarom bespreken we vandaag een interieur look die we niet vaak tegenkomen in alledaagse huizen. Namelijk, the leather look! Lees gerust door als ook jij op de hoogte wilt blijven van deze kersverse interieurtrend!

De leather look gaat hand in hand samen met de industriële stijl, en deze stijl kan je door kleine aanpassingen in het interieur makkelijk bereiken. Veel winkels specialiseren zich tegenwoordig namelijk in deze look, hierdoor is het makkelijker om aan items te komen. Een kleine aanpassing die je kan maken om deze stijl te bereiken is het kiezen van andere eetkamerstoelen, leren eetkamerstoelen zijn een goed voorbeeld hiervan. Hiermee kan je gelijk de sfeer en look veranderen in je gehele huis, want ja, aan de eettafel zit je vrij vaak per dag! Maar ben je helemaal niet van de eetkamerstoelen en zoek je nog iets extra’s, dan kan je ook een eetkamerbank van leer proberen. Deze bereikt dezelfde stijl, alleen is een bank vorm des te gezelliger. Samen knus ontbijt eten is leuker op een bank dan op een stoel!

Kleinere aanpassingen in huis kunnen ook gedaan worden om the leather look te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van kast hendels door leren hendels, of wikkel het hendel zelf in met leer! Of koop lederen placemats in plaats van de plastic/rotan placemats die vroeger in de mode waren. Deze zijn net zo makkelijk schoon te maken en te gebruiken!

Hopelijk kan ook jij hiermee the leather look bereiken die jij voor ogen hebt (Bron: Profijt Meubel).