Logo MDG Solar

Super tevreden over de zonnepanelen van MDG Solar

Een aantal weken geleden besloten mijn ouders om op het internet op zoek te gaan naar een bedrijf die zonnepanelen aanbiedt. Nadat we een tijdje samen op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we terecht op de website van MDG Solar.

Zonnepanelen pakketten

De website van MDG Solar 

Toen we terecht kwamen op de website van MDG Solar besloten mijn ouders om niet meer verder te zoeken. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie. Op de website zijn ook een aantal filmpjes te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Op de website zijn ook een aantal reviews te vinden van voorgaande klanten die allemaal erg tevreden zijn over de aankopen die zij hebben gedaan. Daarom besloten mijn ouders ook om contact met het bedrijf op te nemen om  te vragen naar advies en hulp. 

Zeer tevreden over de zonnepanelen van MDG Solar 

Toen mijn ouders contact opnemen met het bedrijf werden zij erg vriendelijk en zeer uitgebreid geholpen en te woord gestaan. Zij kregen uitstekende hulp en advies met het maken van de juiste keuze. Na het gesprek besloten mijn ouders om een offerte op te vragen bij dit bedrijf. Het bedrijf stuurde al erg snel een offerte op die mijn ouders erg aansprak. Daarom besloten zij ook om over te gaan tot een aankoop. De zonnepanelen zijn inmiddels geplaatst en we zijn allemaal super tevreden met het resultaat.