Soms kan het een drama zijn zonder een grote spiegel

Morgenavond is het grote feest, je hebt al een maand van te voren jouw outfit gekocht. Maar nu denk je dat het je niet meer past, omdat je een paar kilo’s aan bent gekomen. Je pakt het outfit om het aan te proberen en je merkt dat het strak is. Je pakt een stoel en neemt het mee naar de badkamer. Je hebt geen grote spiegel en je moet bovenop de stoel staan om in de badkamerspiegel te kunnen kijken. Wanneer je bovenop het stoel probeert te gaan staan, hoor je iets scheuren. Niet mijn nieuwe outfit, zeg je heel triest tegen jezelf. Het is tijd om een grote spiegel te kopen!

Een grote spiegel komt in alle vormen en kleuren

Een grote spiegel kan bijvoorbeeld een ovaal, rechthoek, vierkant of ronde vorm hebben. Voor sommigen maakt dit niet zoveel uit, maar voor anderen maakt het wel uit. Sommige mensen willen een spiegel hebben met een bepaalde vorm, zodat het mooi past bij de decors met dezelfde vorm in de kamer. Er wordt niet alleen stilgestaan bij de vorm maar ook de kleur en de materiaal waarvan de rand van de spiegel is gemaakt. Misschien wil iemand een chic look en de andere wilt een roest look. Gelukkig kom je tegenwoordig niet alleen tegen spiegels met rand van hout, maar ook een rand van metaal of een ander materiaal.

Een grote spiegel is multifunctioneel geworden

Tegenwoordig is een grote spiegel niet alleen praktisch en functioneel om eentje in de slaapkamer te hebben om naar jezelf te kunnen kijken, maar nu is het ook decoratief. Nu kun je het ook gebruiken als een wanddecoratie of interieurstuk overal in het huis. Een grote spiegel kan je overal plaatsen in jouw huis van de eethoek, badkamer, woonkamer, slaapkamer tot in de hal.

Geef een reactie