PVC kliktegels

Snel een nieuwe vloerafwerking, dat lukt met PVC kliktegels

Is er in een zekere ruimte in huis of in een bepaalde plek in je bedrijfspand een nieuwe vloer nodig? Of beter gezegd, een nieuwe vloerafwerking? Dan is het altijd raadzaam eens over de mogelijkheden van PVC kliktegels na te denken. Dit is een vloer die qua praktischheid bijna niet valt te overtreffen. Aardig is ook dat de meeste mensen wel in staat blijken te zijn een dergelijke vloer zelf te leggen. Met beperkte gereedschappen (maar bijvoorbeeld geen lijm) kun je deze tegels vrij eenvoudig aan elkaar klikken. 

PVC kliktegels

Bedek je huidige vloer

Wanneer je een nieuwe vloerafwerking in huis haalt, dan is het altijd even de vraag wat je met je oude vloer doet. Oké, je kunt besluiten deze vloer weg te gooien, maar dan zul je deze wel eerst moeten verwijderen. Afhankelijk van het soort vloer waar het om gaat, kan dit een enorm lastig en zwaar karwei zijn. Met PVC kliktegels kun je je deze ellende echter besparen. Deze tegels kun je immers prima over een bestaande vloer heen leggen. En het mooie is dat je deze vloer ook weer even gemakkelijk weghaalt. Handig om te onthouden wanneer je ooit gaat verhuizen!

PVC kliktegels

Andere pluspunten PVC kliktegels

Zoals geldt voor alle producten die van PVC zijn, zijn PVC kliktegels bijzonder sterk op het gebied van onderhoud. Slijtage of beschadigingen ontstaat er alleszins niet snel op. Om deze reden worden deze vloeren zelfs in magazijnen vaak gebruikt. Ze kunnen immers ook zeer zwaar belast worden zonder een kik te geven. Kliktegels van PVC zijn daarnaast vochtbestendig. Positief aspect is verder ook de geluidsdemping die er vanuit gaat. Ook dit is in werkplaatsen en magazijnen vaak fijn, maar om deze reden maakt men ook in scholen en kinderopvangcentra veelvuldig gebruik van deze kliktegels.