Klik voor Kamers

Schrijf je in voor een mooie kamer naar wens

Ga je studeren dan is het niet eenvoudig om een kamer te vinden in de stad waar je de opleiding volgt. Maar bij Klik voor Kamers kun je al een jaar vooraf aan je studie je eigen inschrijven voor een kamer in Breda of Tilburg. Wanneer er een kamer vrij komt die past in je profiel krijg je een melding per e-mail, hierdoor kun je als eerste reageren op een kamer die jij leuk vindt. 

Reageer op de kamer die jij leuk vindt

Klik voor Kamers

Wanneer je bent ingeschreven zie je precies op welke kamers jij mag reageren, ben je bijvoorbeeld maximaal 18 dan mag je alleen reageren op kamer. Ben je ouder maar jonger dan 27 mag je reageren op studentenstudio’s en kamers, ben je nog ouder dan mag je alleen een reactie geven op zelfstandige studio’s. Klik voor Kamers zorgt er op deze manier voor dat iedereen een gelijke kans krijgt om op een kamer of studio te kunnen reageren. Als er aanbiedingen zijn krijg je deze in je mailbox. 

Klik voor Kamers

Informatie over de kamers bij reageren

Wil je reageren op een kamer bij Klik voor Kamers kun je ook de informatie over een kamer of studio zien. In welke omgeving de kamer ligt, foto’s en welk energielabel de kamer heeft. Heb je na het zien van alle informatie interesse dan kun je dit kenbaar maken aan de onderzijde van de pagina. Dan is het wachten tot de advertentietijd voorbij is, het systeem bepaald dan wie als eerste in aanmerking komt. Sta je bijvoorbeeld al lang ingeschreven dan maak je meer kans dan iemand die net ingeschreven is.