Kei-gaaf.nl

Professionele decoratie van Kei-gaaf.nl

Kei-gaaf.nl is een webshop voor zowel particulieren als bedrijven. Ze verkopen raamfolie, raamstickers, muurstickers, canvas muurstickers en canvas doeken. Ze hebben verschillende standaard decoratie op voorraad. Kei Gaaf levert bijvoorbeeld doeken en stickers van prachtige natuurgebieden. Daarnaast is het mogelijk om jouw eigen ontwerp te creëren. Dit ontwerp kan bijvoorbeeld een foto van je idool zijn, het kan je bedrijfslogo zijn of een leuke foto van je gezin. 

Wat doet Kei-gaaf.nl voor het milieu?

Kei Gaaf gaat erg milieubewust te werk. Zo scheiden ze het overgrote deel van hun afval. Ze investeren in zonne-energie om hun bedrijfspand te voorzien van stroom. Daarnaast is het pand goed geïsoleerd en wordt het elektrisch gekoeld en verwarmd. Zelfs een deel van de producten van Kei Gaaf is gerecycled. 

Welke decoratie past bij mij?

Wil je graag extra sfeer aan je woning of bedrijfspand toevoegen? Dan kan je een kijkje nemen op de webshop van Kei Gaaf. Op deze webshop kun je een aantal standaard stickers bestellen. Deze stickers kan je aanbrengen op je raam. Daarnaast zijn er ook stickers die je aan kan brengen op je muur, dit kan zorgen voor extra sfeer in je kamer. Ben je daarentegen op zoek naar een professioneel logo voor op het raam van je bedrijfspand? Dan zou je Kei Gaaf kunnen benaderen met jouw wensen en ideeën. Zo kunnen zij een passend en vrijblijvend ontwerp voor jou creëren.