Problemen met je dak? Wat te doen?

Heb je problemen met je dak of plafond en ben je op zoek naar een kwalitatief, betaalbaar en vertrouwd dakdekkersbedrijf die gevestigd is door het hele land en zich al meerdere keren op tv of reclamespotjes heeft laten zien? Wellicht kunnen wij van Dakspecialist Brabant je dan een handje helpen. Met onze brabantse nuchterheid zelfs van uw verbouwing nog een feestje. 

Een daklekkage laten repareren of een compleet nieuw dak aanleveren; wij leveren alleen hoge kwaliteit en maken en verzorgen voor u het gehele totaalpakket. Is de klant niet tevreden? Daar gaan wij niet voor uit de weg. Wij nemen al uw zorgen uit handen! Bent u nog niet helemaal overtuigd van een probleem van uw dak of zou u toch eens een keer naar uw dakgoot willen laten kijken? Wij bieden altijd een gratis eerste dakinspectie aan, waarbij we eerst het probleem proberen op te sporen voordat u ons betaald. Ook voegen wij hierbij duidelijke foto’s van het probleem aan toe, zodat u dit eventueel later bij het laten verzorgen door een bedrijf, toch de duidelijke probleem positie kunt laten zien. 

Ook heeft u bij ons de mogelijk een contract met u op te laten stellen voor het geregeld onderhouden van uw dak en toebehoren. Hierbij kijken we bijvoorbeeld naar het plafond voor de dakisolatie, de regenpijp, de schoorsteen of uw dakkapel, als naar de dakpannen. Reinigen, vervangen, coaten, controleren en alles hier tussenin! Hierdoor kan de levensduur van uw dak of plafond met jaren worden verlengd. Mocht u een daklekkage Den Bosch hebben opgelopen, door bijvoorbeeld een storm of lekkage, of een beschadigde schoorsteen in Heerenveen? Ook dan zijn wij 24 uur per dag voor u beschikbaar! En alleen op tijden wanneer dit u het beste uitkomt!

Wilt u meer informatie? Neem dan eens een kijkje op onze website.