gevelrenovatie

Prijs PVC ramen nu beschikbaar!

Ben jij net verhuisd en wil je graag je eigen ramen en deuren kiezen? Wil jij je eigen huis graag een beetje veranderen? Dat is mogelijk bij Renovatie-gids.be . Prijs PVC ramen zorgt ervoor dat jij keuze ramen hebt. Dit bedrijf doet alles op het gebied van ramen en deuren. Ze hebben een groot assortiment met deuren en ramen. Ook kan je het op maat laten maken. Hierdoor kan je precies krijgen wat jij graag wil hebben. Je hebt dan de keus uit verschillend soort hout bijvoorbeeld. Daar zo meer over. Je kan hier je ramen en deuren kiezen. Maar waar begin je?

Gevelreiniging prijs

Soorten

Ze hebben 3 soorten materiaal in het assortiment. Ze hebben hout, aluminium en pvc. Hout is erg mooi en heeft veel voordelen omdat het sterk materiaal is. Aluminium is erg sterk en makkelijk schoon te maken maar erg prijzig. Pvc is 1 van de voornaamste. Dit product is makkelijk schoon te maken. Na 30 jaar lijkt het alsof hij nog even nieuw is. Pvc is voor de meeste mensen het meest geschikt daarom hier er meer over. De prijs PVC ramen zijn relatief goedkoop.

Pvc

Nieuwe ramen en deuren zijn een goede investering. Naast het energie-efficiënte aspect is er het prijskaartje. De prijs van pvc ramen zijn een stuk goedkoper dan andere materialen zoals hout of aluminium. Toch kunnen de prijzen erg verschillen. Dit bedrijf heeft een verschillende prijs PVC ramen. Ze hebben een label waar je de prijzen kunt zien.

De prijzen beginnen vanaf 100 euro en kunnen oplopen tot 900. Het hangt af wat voor raam je neemt. Je hebt de keuze uit een vast raam die kost 100 tot 200 euro. Daarna heb je de draai-kiepraam deze heeft een prijs tussen de 150 en 200 euro. Ze hebben ook een valraam in het assortiment deze kost tussen de 175 en 275 euro. Als laatst heb je een raam die qua prijs een stuk hoger ligt dan de andere. Het schuifraam is het mooist van alle maar daar betaal je ook 700 tot 900 euro voor.

Waarom PVC?

Een PVC raam kost in verhouding niet veel minder dan de andere. Een PVC raam kost ongeveer 700 inclusief btw, glas en plaatsingskosten. Voor een houten raam betaal je niet heel veel meer. Je betaald voor een houten gemiddeld 725 euro. Het hangt af van het soort hout dat er wordt gebruikt. Een aluminium raam kost 825 euro gemiddeld. De prijs PVC ramen en houten raam ligt niet veel van elkaar af maar een PVC is voordeliger omdat aan een houten raam veel meer onderhoud zit.

Onderhoud

Voor de onderhoud van een PVC raam betaal je gemiddeld 17 tot 40 euro per jaar. Er hoeft weinig onderhoud aan te gebeuren en daarom vallen de prijzen aan onderhoud erg mee.

Ben jij benieuwd naar dit product en wil je graag meer te weten komen over de prijs PVC ramen. Dan is het altijd goed om een kijkje te nemen op de site of langs te komen in 1 van de showrooms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *