Leefbeton

Prachtige naadloze vloer

Wil je ook eens wat anders als plavuizen, laminaat of vloerbedekking maar wil je geen naden of voegen in je vloer? Dan is leefbeton de ideale vloerafwerking voor je woning of bedrijf, deze vloeren zijn schitterend om te zien en je hebt geen naden of voegen in de vloer. In ieder interieur kun je de vloer laten aanbrengen, zowel klassiek als modern. Met het aanbrengen van vloerverwarming creëer je niet alleen een mooie vloer, maar ook nog eens erg praktisch. Een van de voordelen is dat de vloer zeer eenvoudig schoon is te houden.

Leefbeton

Hoe wordt een vloer aangebracht?

Een vloer van leefbeton wordt in meerdere lagen aangebracht, hierdoor is de ondervloer niet meer zichtbaar. De hechting is uitstekend, op zowel houten als betonnen vloeren kan de vloer worden aangebracht. Omdat de vloer wordt gegoten, is de vloer na het aanbrengen geheel naadloos. De twee lagen van de vloer zijn verschillend van kleur, hierdoor wordt de betonlook zeer realistisch. Is de vloer aangebracht dan wordt deze meerdere malen gepolijst, hierdoor heb je een mooie warme uitstraling van de vloer. De vloer voelt zeer comfortabel aan en geeft een luxe uitstraling aan je woning of bedrijf.

Geschikt voor vloerverwarming

Al heeft de vloer een zeer warme uitstraling, toch is vloerverwarming bij een leefbeton vloer nog comfortabeler. Het is mogelijk om de vloer over je bestaande vloerverwarming heen te laten leggen, maar bij een nieuwe vloer is dit natuurlijk ook mogelijk. Wil je in een keer klaar zijn met je vloer, breng dan de vloerverwarming gelijktijdig aan met de nieuwe vloer. Omdat de vloer geen kieren of naden heeft, is deze zeer makkelijk te onderhouden. Mors je per ongeluk wat water of andere vloeistof is dit ook geen probleem, de vloer is namelijk vochtbestendig. De prijs van een vloer hangt af van het aantal vierkante meters, en de dikte van de vloer die moet worden aangebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *