ontlasting geur verwijderen

Ontlasting geur verwijderen

Het is vervelend als je in een huis een geurtje hebt wat je daar niet wil hebben. In deze tekst enkele tips om een onaangename lucht te verdelgen zoals ontlasting geur verwijderen. Sommige oplossingen zijn eigenlijk te eenvoudig voor woorden, maar werken zeer effectief.

ontlasting geur verwijderen

Kattenbakkorrels absorberen

In een woning is ventileren enorm belangrijk. Een vieze lucht die in de woning blijft hangen kan duiden op slechte ventilatie. Het kan zijn dat een rooster verstopt is door stofophoping, of dat er om een andere reden belemmeringen zijn bij het ventileren. Mocht het ventileren in orde zijn, dan zijn er van die foefjes die de geur in de woning aangenamer kunnen maken. Zo kun je met kattenbakkorrels geurtjes absorberen en zo de ontlasting geur verwijderen. Je vult een sok met kattenbakkorrels en de sok leg je op de plek waar de hinderlijke geur is. Het zou mooi zijn als dit voldoende zal zijn om de geur van ontlasting te laten verdwijnen.

Heerlijke geuren creëren blijft favoriet

Er zijn meer methodes om geuren te absorberen, bijvoorbeeld de schil van een citroen in zout leggen, en dat zal gelijk kattenbakkorrels geurtjes die je niet in huis wil hebben absorberen. Maar favoriet is een geur maken, en daarvoor is heel veel in de handel. Van staafjes tot een item wat je in het stopcontact kan steken, kijk maar eens rond wat er te verkrijgen is, er is veel te koop. Er zijn ook van die klassiekers zoals kruidnagels in een sinaasappel steken. Mocht de hinderlijke geur in de keuken zijn dan zijn er iets meer mogelijkheden, en dat kan misschien de keuze bepalen? Mocht de vieze geur in de woonkamer zijn kies dan snel voor middeltjes die te koop zijn, mocht het in de keuken zijn kies dan voor een alternatief zoals kruiden zachtjes uitkoken, een cake bakken, en eventueel een combinatie van alternatieve methodes. Bijvoorbeeld eerst een bakje azijn plaatsen om de vieze geur te laten absorberen, en daarna de cake bakken om een zoete geur te verspreiden. Hopelijk blijft daarna de vieze geur weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *