Online leuke puzzels kopen om je vrije tijd door te brengen

Als je thuis zit en je weet even niet wat te doen dan vraag je je misschien wel af wat je vroeger altijd deed in je vrije tijd. Misschien legde je wel graag een puzzel? Als je geen legpuzzel meer in de kast hebt liggen dan kan je er online een kopen. Tegenwoordig heb je de keuze uit heel veel verschillende afbeeldingen en soorten puzzels. Je kan kiezen voor een van de jan van haasteren puzzels of een heye puzzel kopen bij legpuzzels. Als je liever een getekende puzzel hebt dan kan je kiezen om een disney puzzel 1000 stukjes kopen. Oftewel de keuze is reuze en voor iedereen is er tegenwoordig wel een geschikte puzzel te vinden die hun aanspreken.

Wat voor soort legpuzzel kies je uit

Als je voor het eerste gaat puzzelen of al erg lang niet meer een puzzel hebt gelegd dan wil je misschien beginnen met een niet te moeilijke puzzel. Iedere legpuzzel blijft uiteindelijk een uitdaging, maar het is wel belangrijk dat je er een uitkiest die past bij je niveau. Je wilt natuurlijk ontspannen tijdens het leggen van je puzzel en niet gefrustreerd raken, omdat het te moeilijk is. Er zijn voor beginners puzzels beschikbaar met 500, 1000 of 1500 stukjes. Voor de meer gevorderde spelers heb je puzzels van 1500, 3000, 4000 stukjes of zelfs een heel stuk meer. De grootste puzzel op dit moment is een Disney legpuzzel van meer dan 40.000 stukjes. Daar kan je nog wel even mee vooruit en hoef je je voorlopig niet te vervelen. Er zijn ook puzzels verkrijgbaar die niet de standaard vorm van puzzelstukjes hebben, maar andere afrondingen zodat je getriggerd wordt om even anders te denken bij het leggen van deze legpuzzels.

Verschillende prenten en afbeeldingen

Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het wel terug vinden op een puzzel. Als je een foto zoekt van een mooi natuurlandschap dan is de keuze vaak erg ruim. Je vindt ook vele schilderijen terug op puzzels zoals Van Gogh of Monet. Ook vind je veel andere kunstwerken terug als prenten op puzzels. Als je liever een puzzel legt waar heel veel in te ontdekken valt dan kan je denken aan een leuke legpuzzel van Jan van Haasteren. Hierin zijn super veel details verwerkt en je kan de meest standaard voorkomende elementen in iedere puzzel terugvinden zoals de beroemde haaienvin, Sinterklaas en zelfs een zelfportret van de illustrator. Daarnaast vind je nog puzzels terug zoals de Wasgij puzzels waarbij je de puzzel niet legt naar aanleiding van de prent op de puzzeldoos, maar naar aanleiding van wat je denkt dat de personages aan zien in het tafereel wat zich voor hun neus afspeelt.

Geef een reactie