moduleo PVC

Er zijn een aantal manieren om te besparen op een vloer. Je kunt gaan voor goedkoper materiaal, je kunt ervoor kiezen om op een aanbieding te wachten of je kunt de vloer zelf leggen. Met Moduleo PVC is dat goed mogelijk, maar er zijn ook andere vloeren die je zelf kunt leggen:

  • laminaat
  • kliklaminaat
  • parket
  • tapijt

Besparen op je vloer

Zoals je nu weet zijn er dus meerdere dingen die je kunt doen als je niet de hoofdprijs wil betalen voor je vloer. Als de vloer zelf nu eenmaal duur is, dan is de vloer met eigen hand leggen de ideale manier om te besparen. Dan moet je echter wel weten hoe je een vloer legt.

Het type vloer

Het type vloer bepaalt hoe je de vloer legt. De meest simpele vloer om te leggen is waarschijnlijk het tapijt. Een tapijt kun je vaak over de volledige vloer uitrollen. Je hoeft het dan alleen nog maar in de hoeken op maat te snijden en af te ronden met bijvoorbeeld een plint. Vloerbedekking is echter ook een steeds minder populair soort vloer. Het is niet heel schoon en de kwaliteit laat soms te wensen over. Met name als je kinderen of huisdieren hebt dan is een hele tapijtvloer niet de beste keuze. Een laminaatvloer is dan een betere optie. Deze kun je ook goed zelf leggen. Zorg ervoor dat je kiest voor kliklaminaat wanneer je dit voor het eerste doet. Dat type laminaat is namelijk makkelijker te leggen doordat de planken in elkaar klikken. Het is dan alleen nog een kwestie van de planken op maat snijden en in elkaar klikken.

PVC tegels

Nu denk je wellicht: zijn dit de enige vloeren die ik zelf kan leggen? Nee, ook PVC kun je in principe zelf leggen. Met name de tegels zijn goed te doen. Zorg wel dat je altijd goed de instructies bekijkt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *