plank houten vloer

Mijn zoektocht naar een nieuwe vloer

De vloer in mijn huis kan echt niet meer! Het betreft een oude laminaatvloer. Deze ligt er inmiddels al meer dan 20 jaar. 20 jaar geleden waren mijn kinderen nog klein. Zij hebben flink wat sporen achtergelaten op mijn laminaatvloer. Nu mijn kinderen uit de deur zijn, is het echt tijd voor een nieuwe vloer. Ter inspiratie heb ik daarom regelmatig naar het televisieprogramma ‘vtwonen’ gekeken. Ook heb ik menig woonmagazine versleten. 

En dit is mijn favoriete vloer

Ik kwam er al snel achter dat ik bijzonder gecharmeerd ben van een houten vloer. Helemaal wanneer deze in visgraatpatroon gelegd is. Zelf ben ik woonachtig in Rotterdam en dus ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf die mij aan een houten vloer in Rotterdam kan helpen. Ik heb contact gelegd met een bedrijf en ben vervolgens bij ze gaan kijken in de showroom. Hier had ik de keuze uit meerdere vloeren en patronen. Er is echt heel veel mogelijk! Ik heb gekozen voor een ‘white wash’ houten vloer i.c.m. het welbekende visgraatpatroon. 

Het leggen van de vloer

Het leggen van de visgraatvloer is een specialistische klus. Nu ben ik best handig, maar het leek mij geen goed idee om mijn nieuwe houten vloer zelf te leggen. Gelukkig heb ik hier het bedrijf voor kunnen inschakelen. Zij zijn in totaal 2 dagen bezig geweest om de vloer te leggen. Het eindresultaat is echt prachtig! 

Meer sfeer

Mijn nieuwe houten vloer zorgt voor veel meer sfeer. Dat was met mijn oude afgetrapte laminaat wel anders. Ik ben dan ook erg blij met mijn vloer van hout en kan het echt iedereen aanraden! 
Welke vloer ligt er bij jou thuis? Ik ben benieuwd! Laat gerust een reactie onder deze blog achter. Vind ik leuk! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *