designedbydennis

Met epoxy rivier tafel maken?

Met epoxy kan je onwijs veel maken! Dit is een soort hars wat perfect gebruikt kan worden bij het ontwerpen van een tafel of een ander meubelstuk. Maar heb jij ooit wel eens een epoxy rivier tafel gezien? Bovendien kan je epoxy eenvoudig combineren met kleurstoffen. Hoe gaaf is het om te weten dat jij jouw eigen kleur in een houten tafel kan verwerken! 

Rustieke kleuren voor op kantoor

Ooit wel eens een vergadering gehad aan een riviertafel? Eigentijdse kleuren wat perfect zal passen voor in een vergaderruimte. Bovendien worden deze tafel ook nog eens met de hand gemaakt. Alleen maar lof en niet te vergeten betaalbare prijzen! Een ondernemer kan dus ook zonder problemen een riviertafel bestellen bij Designed By Dennis! De prijzen die je hier zult vinden is puur gericht op basis van maatwerk. Dit komt omdat iedere tafel een andere afwerking nodig heeft. Hout heeft nu eenmaal zijn eigen werking. Gelukkig ben jij hier aan het juiste adres en kan jij jouw prachtige tafel realiseren.

designedbydennis

Natuurlijk is het niet alleen geschikt voor op kantoor. Wat dacht je bijvoorbeeld om heerlijk met je kinderen te genieten van het diner aan deze tafel? De kinderen hou jij even zoet doordat ze de rivier kunnen volgen wat in de tafel is verwerkt. Daarbij heeft de tafel ook nog een schitterende afwerking zodat er niet snel krassen op kunnen ontstaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *