slotenmaker

Met een goed gevoel de deur uit

Wanneer je een avondje uit gaat, of bijvoorbeeld een weekendje weg wil je dit met een goed gevoel doen. Het is geen fijn idee als je in je achterhoofd hebt dat er misschien wel eens ingebroken zou kunnen worden omdat de sloten niet veilig zijn. Voor een geoefende inbreker is het een koud kunstje om een cilinder uit een deur te trekken, wil je met een goed gevoel de deur uit schakel dan Harrie de slotenmaker uit Weert in, deze professionele slotenmaker zorgt ervoor met speciaal beslag dat een cilinder niet meer uit een deur getrokken kan worden.

slotenmaker

Ook voor het openmaken van je deur

Het kan iedereen overkomen, je loopt de deur uit en vergeeft de sleutel van de voordeur. Vaak kom je er pas achter als je weer terug bent en kun je de woning niet meer in, door de slotenmaker uit Weert in te schakelen kun je gegarandeerd weer snel de woning in. Vriendelijk, professioneel en voordelig maakt hij de deur weer voor je open, natuurlijk zonder schade te maken aan je deur. Desgewenst kan de slotenmaker ook advies geven over het hang en sluitwerk in je huis, of het vervangen ervan. 

Maak het zo moeilijk mogelijk

Wanneer een inbreker je woning wil betreden moet dit snel en geruisloos gaan zodat niemand het ziet of hoort, je snapt als je goed beslag hebt op ramen en deuren dat een inbreker snel je woning voorbij loopt. De slotenmaker uit Weert kan ervoor zorgen dat je veiligheidsbeslag op je deuren krijgt, die voorkomen dat een inbreker snel je woning binnen kan komen. Tevens is het zogenaamde kerntrekken niet mogelijk, hiermee wordt bedoeld het uittrekken van de cilinder. Deze methode wordt vaak gehanteerd door inbrekers omdat het geruisloos en snel gedaan kan worden, zonder dat buren en omstanders het door hebben. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *