Meer sfeer in je badkamer met deze tips

Zou je wel wat meer sfeer in je badkamer kunnen gebruiken, of krijg je binnenkort een nieuwe badkamer en wil je deze zo sfeervol mogelijk inrichten? Een badkamer is een plek waar je regelmatig komt, dus het is fijn als deze ruimte wat sfeer uitstraalt. In dit artikel vind je een aantal tips om je badkamer sfeervol in te richten.

De juiste kleuren

Door voor de juiste kleuren te kiezen, zorg je al voor meer sfeer in je badkamer. Je kunt het beste voor warme kleuren gaan voor een sfeervolle uitstraling. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bruin of oranje. Je kunt er dan voor kiezen om een muur een warme kleur te geven, of om de muren neutraal te laten en voor leuke decoratie in warme kleuren te gaan. Je kunt uiteraard ook voor koelere kleuren gaan, maar dit zal een ander effect hebben op de sfeer in de ruimte.

Voeg leuke accessoires toe

Zonder accessoires is een badkamer vaak maar saai. Er zijn allerlei objecten die je kunt aanpassen aan jouw voorkeuren, zoals een badmat, een zeepdispenser en zelfs plantjes voor in de badkamer. Ook een doucheset of keukenkraan kun je daarnaast goed personaliseren. Probeer zoveel mogelijk items met elkaar te laten matchen (qua kleur maar ook qua stijl), om er zo een sfeervolle badkamer van te maken.

Een mooie spiegel

Uiteraard mag een mooie spiegel niet ontbreken in de badkamer. Niet alleen omdat het functioneel is, maar ook omdat het veel goeds kan doen voor de sfeer. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten spiegels waar je uit kunt kiezen. Neem de tijd om exemplaren met elkaar te vergelijken, zodat je tot een goede keuze komt. 

Past een ronde, vierkante of rechthoekige spiegel beter bij jouw badkamer? En wil je graag een designspiegel of is een simpele, wat goedkopere spiegel ook prima? 

1 thought on “Meer sfeer in je badkamer met deze tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *