Vastgoedbeheer Amsterdam

Makelaars Groningen Voor het beste resultaat

Ben je van plan je huis te verkopen of wil je een ander huis kopen? Bij Makelaars Groningen weten ze precies wat er allemaal komt kijken bij de verkoop of aankoop van een huis. Het kopen of verkopen van een huis is een grote beslissing en dat is ook iets wat je niet elke dag doet. Wanneer je Makelaars Groningen inschakelt voor hulp dan is er iemand die naar je luistert en je helpt. Dat kunnen ze doen voor de aankoop bij de verkoop van een huis of appartement, maar ook voor het huren van een huis of appartement. Ben je op zoek naar een bedrijfspand of wil je juist je bedrijfspand verkopen of verhuren? Ook hiervoor ben je aan het juiste adres bij de makelaars van Makelaars Groningen.

Met een aankoopmakelaar van Makelaars Groningen meer kans om een huis te kopen

Al jarenlang is het op de huizenmarkt dringen geblazen. Zeker woningen voor starters zijn moeilijk te vinden. Ook in het middensegment zijn koopwoningen schaars. Door de Corona Crisis is de woningmarkt geëxplodeerd en zijn de huizenprijzen enorm gestegen. Wanneer een woning te koop komt, staan er al gelijk zeker 20 mensen in de rij om het huis te bekijken. Hoe kom je dan ooit aan de beurt? Wat moet je doen om als één van de eerste in die rij te kunnen staan? Het antwoord; vraag hulp van een aankoopmakelaar. Aankoopmakelaar van Makelaars Groningen weten alles van de huizenmarkt in en rondom Groningen. Ze helpen je met het zoeken naar een geschikt huis. Zodra een huis op de markt komt weet een aankoopmakelaar hoe het met de omgeving is gesteld.

Wat doet een aankoopmakelaar?

Schakel je een aankoopmakelaar van Makelaars Groningen in dan word je door deze aankoopmakelaar begeleid gedurende het hele traject; van bezichtigen tot aan de notaris. Een aankoopmakelaar gaat, aan de hand van jouw wensen, op zoek naar geschikte huizen. Wanneer een geschikt huis is gevonden verdiept de aankoopmakelaar zich in de woonomgeving van dat huis. Denk hierbij aan scholen, winkels en parken, maar ook bedrijven die lawaai maken of wegen die nog worden uitgebreid. Er wordt ook gekeken naar de samenstelling van de buurt naar het aantal huur- en koophuizen. Ook de historie van het huis dat in de verkoop staat wordt onderzocht evenals het bestemmingsplan en de eventuele wijzigingen hiervan. Samen met de aankoopmakelaar van Makelaars Groningen ga je het huis bezichtigen. De (aankoopmakelaar heeft jarenlange ervaring met de koop en verkoop van woningen heeft daardoor een goed idee van de waarde van een huis.

De juiste aankoopprijs bepalen

De prijzen van woningen schieten omhoog. Hoe weet je nu dat je een woning niet veel te duur koopt? Tijdens de bezichtiging van een huis bekijk jij de inrichting en bepaalt of het huis ook daadwerkelijk is wat je zoekt. De aankoopmakelaar van Makelaars Groningen let op de bouwkundige staat, de technische installatie, de waarde van de woning en de algehele staat van de woning. Zoals gezegd weet een aankoopmakelaar de huizenprijzen goed in te schatten en daarom wordt ook overlegd met jou over de aankoopprijs. Samen bepalen jullie een aankoopstrategie en dat resulteert erin dat je gaat voor de laagst mogelijke aankoopprijs. Op zoek naar een goede makelaar in Groningen? Kijk dan eens op https://www.namaco-groningen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *