Loodgieter Avenhorn

Loodgieter Avenhorn

Heeft u last van een verstopt toilet? Of misschien een badkamer die u opnieuw betegeld wilt hebben? Dit kan erg vervelend zijn maar wees niet getreurd. Bij loodgieter Avenhorn kunt u terecht voor diverse werkzaamheden, voor tegelen van de vloer tot aan het klimaatbeheersing maken in huis.

Het doel van Loodgieter Avenhorn is dan ook om, zijn klanten de beste en meest passende oplossing aan te bieden. Het staat centraal bij de loodgieter dat er zo nauwkeurig en goed mogelijk geluisterd wordt naar de wensen van de klant om zo ook het beste resultaat te kunnen leveren. Elk huis is anders, elke wens is anders dus maakt dit het altijd een uitdaging. 

JCF Installatietechniek

Diensten

De mogelijke diensten die hun bieden zijn erg divers zoals eerder aangegeven. Dit maakt het dan ook makkelijk om, verschillende werkzaamheden door hetzelfde bedrijf te laten doen. 

Het bedrijf voert werkzaamheden uit zoals: het aanleggen van water,afvoer en gas leidingen maar ook dingen als een warmtepomp, airconditioning systeem en elektra installeren zij graag bij u.

Om uw wensen zo goed mogelijk in kaart te kunnen brengen, wil de loodgieter graag eerst met u in gesprek. In dit gesprek wordt er gesproken over de wensen, het eventuele budget en wat er mogelijk is. Het makkelijkst werkt dan ook als dit gesprek op locatie plaatsvindt.

Op basis van een eerste gesprek gaat de loodgieter met u kijken hoe en wanneer deze afspraken gerealiseerd kunnen worden.

Als eenmaal alle materialen en benodigdheden aanwezig zijn kan er eindelijk geklust worden op locatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *