Kies een bed voor het leven

Is jouw slaapkamer toe aan een upgrade met een nieuw bed? Kies dan meteen een bed voor het leven! Kijk bij de keuze voor een nieuw bed niet alleen naar de prijs en of ‘ie lekker ligt, maar denk ook aan de toekomst. Die boxspring kan nog zo mooi en voordelig zijn, op latere leeftijd zul je er steeds moeilijker in en uit kunnen stappen. De tip van de dag (nacht?) komt van Well-Fair: schaf een hoog-laagbed aan! Dat is luxe en comfort voor nu en zeer praktisch voor later.

Een hoog-laagbed?

De naam zegt het al: een hoog-laag-bed is een bed dat in hoogte verstelbaar is. Zo’n bed wordt vaak geassocieerd met ziekenhuizen en mensen op leeftijd. Mensen die slecht ter been zijn of rugproblemen hebben, hebben ook zeker veel baat bij een in hoogte verstelbaar bed. Met een druk op de knop zetten ze het bed op de beste hoogte om met zo weinig mogelijk moeite in en uit bed te kunnen stappen. Een hoog-laag-bed is ook ideaal in verzorgingssituaties. De verzorgende kan hiermee voor zichzelf rugproblemen voorkomen.

Meer voordelen

Ook wanneer je prima ter been bent, biedt een hoog-laagbed veel voordelen. Allereerst ben je optimaal voorbereid op de toekomst, wanneer je wellicht wat minder soepel kunt bewegen. Daarnaast is het erg handig met schoonmaken. Zet het bed in de hoogste stand en je kunt er zo bij. Ook kun je het bed nu opmaken met een rechte rug. Allemaal voordelen waarmee je toekomstige lichamelijke klachten voorkomt of in ieder geval zo lang mogelijk uitstelt. Door nu een hoog-laagbed aan te schaffen, voorkom je dus dat je er later één nodig hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *