sleutel afgebroken in slot

Je sleutel gebroken

De laatste weken merkte je het al bij het openen van de deur, heel erg soepel ging de deur niet meer open. Maar nu heeft het noodlot echt toegeslagen, de sleutel afgebroken in slot. Daar sta je dan met een halve sleutel in je hand, en een voordeur die je niet meer open krijgt. Gelukkig is de slotenmaker altijd in de buurt, geen uren wachten maar binnen slechts 30 minuten is deze bij je om je te verlossen. Met een beetje geluk is de afgebroken sleutel uit het slot te halen, maar een nieuw slot erin zetten is ook eenvoudig voor de specialist. 

Eerlijke transparante tarieven

Je bent al in paniek met de sleutel afgebroken in slot dat je misschien niet meer nadenkt over de prijs, slotenmakernoordnederland.nl werkt altijd met eerlijke transparante tarieven. Bij een afgebroken sleutel kan er niet worden gezegd wat de kosten zijn, simpelweg omdat er meerdere mogelijkheden zijn. Kan de sleutel er weer uit worden gehaald en werkt het slot nog, of moet er een compleet nieuw slot worden ingezet? Aan de hand daarvan kan de prijs worden bepaald, transparantie en eerlijke prijzen zijn het handelsmerk van de slotenmaker.

sleutel afgebroken in slot

Blijf rustig en kalm

Een sleutel afgebroken in slot geeft altijd paniek en stress, je denkt niet meer binnen te komen in je huis. De slotenmaker is snel bij je om je te helpen zodat je weer je huis binnen kan, met een beetje geluk is hij al in de buurt en snel bij je. In ieder geval hoef je niet uren te wachten zoals bij andere slotenmakers die zich wel voordoen alsof ze in de regio zijn. Slotenmakernoordnederland is echt in de regio, en ook snel ter plekke om je te helpen. Midden op de dag of midden in de nacht dat maakt niet uit, de slotenmaker is er altijd om je te helpen als je buiten staat. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *