Meubelmakerij Meppel

Interieurtrends 2020

Het jaar 2020 is net van start, maar toch zijn de woontrends voor dit jaar al wel duidelijk. Ben jij van plan om dit jaar je huis te ‘restylen’? Dan is het zeker een must om onderstaande trends eens door te lezen. Een trend van alle tijden is het op maat laten maken van meubels. Woon jij in de regio Meppel? Dan is meubelmakerij Meppel dé specialist op het gebied van houten meubelen.

Slim interieur

Slim interieur is er al even, maar de technologische snufjes zullen ook in 2020 blijven uitbreiden. Waar Google steeds meer aandacht besteed aan spraakgestuurde opdrachten door Google Nest, wordt ook de Amazon Alexa steeds slimmer. En wees eens eerlijk? Hoe fijn is het dat straks niet overal kabels door het huis liggen? En hoe makkelijk is het door middel van spraak de lichten aan en uit te kunnen zetten. Twijfels over duurzaamheid? De slimme thermostaat, Quooker of LED-verlichting verbruiken minder dan de traditionele apparaten.

Multifunctionele inrichting

Zeker in de randstad en grote steden is deze trend al wat jaartjes gaande, maar ook zien we deze trend doorstoten naar de overige gebieden; de multifunctionele inrichting. Een mooi voorbeeld hiervan is de fiets aan de muur. Maar ook de slaapbank, een boekenkast bed en de keuken in een kast. Het zijn allemaal mooie toepassingen die passen in een kleine ruimte.

Natuurlijke kleuren

De interieurbladen en websites zullen dit jaar ook vaak aandacht besteden aan de ‘natural’ look and feel. Natuurlijk materialen afkomst uit de natuur. Denk hierbij aan producten gemaakt van hennep, jute, keramiek of natuurlijk hout.

Meubels op maat

De trend van meubels op maat is niet nieuw. Wel is het een onderwerp dat ieder jaar weer terug te vinden is in de lijstjes. Waarom? Met meubels op maat creëer je altijd een uniek ontwerp, van tafels tot kasten. Daarnaast weet je ook altijd zeker dat de meubel in de ruimte past. Dit is vaak lastiger bij standaard meubels, waar afmetingen van te voren al vast liggen.

Schakel een specialist in

Wil jij ook een trendy, natuurlijke look in jouw huis? Wil jij een meubel dat voor jou op maat gemaakt is? Schakel dan de specialisten van Meubelmakerij Wielink in. Met jarenlange ervaringen en tientallen geslaagde projecten zijn zij de specialist als het gaat om vervullen van meubelwensen.