Interieuradvies voor jouw kantoor

Grote bedrijven zoals Google, Facebook, Netflix en Etsy hebben het allemaal. De ongelooflijke kantoorindeling en het leuke interieurontwerp. Met de explosie van nieuwe bedrijven wordt het ontwerpen van kantoren een serieuzer aspect van zakelijk succes. Vraag jij je af hoe je een geweldig kantoor interieur kunt creëren? Hier is ons interieuradvies voor het ontwerpen van kantoorinrichtingen om je op weg te helpen. 

Geef je kantoor interieur met stijl weer

Net als bij residentieel ontwerp, komt de ziel van commerciële kantoorinrichting voort uit de stijl die het uitstraalt. Denk na over het doel en de missie van jouw bedrijf en spiegel dat in je kantoorinrichting. 

Als het vastleggen van een stijl een uitdaging is, kan de expertise van een kantoor interieurontwerper helpen. 

Creëer comfort met meubelen, texturen en design

Steeds meer mensen werken op afstand vanuit het comfort van hun eigen huis. Met de uren die aan het werk worden besteed, is het creëren van een comfortabele omgeving net als thuis iets om over na te denken. Kies om te beginnen de juiste kantoormeubelen die verschillende houdingen bieden voor comfortabel werken. Of het nu gaat om een ​​ergonomische bureaustoel, een zachte bank met voetenbankjes om je voeten op te trappen, werknemers de mogelijkheid geven om te werken maakt een verschil in werkefficiëntie.

Naast ergonomische meubels speelt verlichting ook een grote rol als het gaat om de inrichting van kantoren. Eén soort lamp is absoluut niet genoeg. Om de productiviteit te verhogen, helpen heldere, witte lichten daglicht te simuleren, waardoor we ons meer wakker en gefocust voelen. 

Daarnaast is het belangrijk om ook bij het ontwerpen van grote en kleine kantoren aan tijden van ontspanning te denken. Staren naar een computerscherm (zoals de meesten van ons dagelijks doen) kan vermoeidheid veroorzaken, dus vergeet niet om verlichting te plaatsen die de ogen ook wat meer rust gunnen.

Klik hier voor interieuradvies op maat.