IJzer afval? Gooi het niet zomaar weg!

Heeft u naast uw normale huis- en tuinafval ook vaak ijzerafval waarvan u niet zo goed weet wat u er u eigenlijk mee moet doen? Gooi het niet weg! U kunt oud ijzer namelijk inleveren en zo zowel het milieu als uw portemonnee goed doen.

Oud ijzer inleveren

U kunt uw ijzerafval natuurlijk weggooien, maar het is beter om dit niet te doen. U kunt uw oud ijzer namelijk ook inleveren bij een inleverpunt speciaal bestemd voor ijzerafval. Er zitten enorm veel inleverpunten voor oud ijzer verspreid door het land, dus er zit altijd wel een punt bij u in de buurt.

Het inleveren van uw afval is ten eerste goed voor het milieu. Het ijzer dat u bij een inleverpunt inlevert, wordt namelijk gerecycled. Zo draagt u niet alleen bij aan dat er minder onnodig afval overblijft op de wereld, maar ook aan dat er minder nieuw ijzer geproduceerd hoeft te worden. Door uw afval in te leveren draagt u dus vanuit twee kanten bij aan het milieu!

oud ijzer

Geld verdienen met uw ijzerafval

Daarnaast is het inleveren van uw oud ijzer niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw eigen portemonnee. Wist u dat u namelijk geld kunt verdienen met het inleveren van uw afval?

Wanneer u uw afval inlevert bij een inleverpunt voor oud ijzer, krijgt u hier namelijk geld voor terug. Het bedrag dat u krijgt voor uw afval is afhankelijk van de ijzersoort en hoeveel u hiervan heeft. Wat u voor uw afval krijgt zal niet het hoogste bedrag van de wereld zijn, maar alles wat u kunt verdienen is natuurlijk meegenomen.

Wilt u weten hoeveel u kunt verdienen met uw afval? Dan kunt u het beste op 123oudijzerprijs.nl kijken. Op deze website kunt u invoeren wat voor soort ijzer u heeft en hoeveel u ervan heeft, en dan kunt u direct zien hoeveel geld u voor uw afval kunt krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *