kamer

Ideale tafel voor bij je bed

Helaas gebeuren er dingen in het leven die je niet altijd in de hand hebt, hierdoor kun je langdurig aan bed gekluisterd zijn. Natuurlijk wil je dan ook soms een boekje lezen, een film kijken op de laptop of een puzzel oplossen. Door het gebruik van een bedtafel op wielen kun je dit eenvoudig doen, je schuift het onderstel onder je bed en je hebt de tafel bij je staan. Wil je liever een vaste tafel voor op je bed dan is dit ook goed mogelijk, nadeel hiervan is wel dat je niet flexibel bent en de tafel niet gemakkelijk van je bed te halen is.

Van stijlvol tot eenvoudig

Gelukkig ben je met een bedtafel op wielen niet gebonden aan een bepaald model of kleur, de tafels zijn in verschillende uitvoeringen te koop. Natuurlijk is het ook belangrijk om te kijken naar de draagkracht die de tafel kan hebben, een laptop weegt bijvoorbeeld al snel een paar kilo. Denk ook als je tafel voor je bed wilt kopen aan het schoonmaken ervan, zeker wanneer je deze ook gebruikt om je ontbijt op te nuttigen. De meeste tafels zijn gemaakt van plaatmateriaal met een gefineerde laag die makkelijk is schoon te maken. 

Bedtafel op wielen

Kies een model wat bij je bed past

Bij een bedtafel op wielen heb je zelf de keuze een model te kiezen welke bij je bed past, en natuurlijk aan de eisen voldoet die jij eraan stelt. De grootte van een tafel is ook erg belangrijk, gebruik je de tafel voor je bed alleen om een boek op te leggen? Of staat de laptop er meerdere uren per dag op, dan is een wat groter model beter geschikt. Een blad wat je kunt kantelen is eigenlijk essentieel, wil je niet in een verkeerde lichaamshouding liggen is deze onmisbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *