Glasweefselbehang

Huur of koop een minigraver

Als eigenaar van een bouwbedrijf ga je nadenken over hoe bepaalde processen nog beter en sneller kunnen gaan. Je zal dan al snel komen bij beter gereedschap of machines die jouw processen kunnen versnellen zoals een minigraver. Een minigraver neemt eigenlijk die werkzaamheden uit handen die je eigenlijk met je handen en een schop moet doen. Een minigraver kan je bijvoorbeeld inzetten voor het maken van een mooi terras in de tuin of het graven van een vijver. Zo’n graafmachine is dus voor veel projecten inzetbaar. In dit artikel zetten we de voordelen uiteen:

  • Ze zijn makkelijk in gebruik
  • Je kan verschillende bakken en grijpers aanschaffen, zodat jouw graver voor allerlei klussen kan worden ingezet.
  • Ze hebben diverse typen, zodat jij jouw graafmachine kan uitzoeken op de projecten die jij aanneemt.
  • Weinig onderhoud door een betrouwbare motor en hydrauliek. Ook kan je zaken als sprockets en rupsen makkelijk vervangen.
  • Makkelijk te besturen

Je merkt al dat je goed moet kijken voordat je een minigraver aanschaft, want het kiezen van een minigraver word beïnvloed door tal van factoren. Het ligt bijvoorbeeld niet alleen aan de plaats waar je vaak werkt, zoals in woonwijken of bouwplaatsen, maar ook een de ondergrond van het terrein. Bij ruwe ondergronden kan je bijvoorbeeld beter rupsen kiezen van staal en bij wat toegankelijkere ondergronden kiezen voor rubberen rupsen. Mocht je uiteindelijk kiezen om een minigraver aan te schaffen? Dan ben je bij Vema Track. Vema Tack kan je helpen met al jou vragen omtrent minigravers. Zoals hierboven beschreven kan je ook terecht voor allerlei soorten onderdelen zoals grijpers, bakken en sprocket bij Vema Track terecht