puck-keysafe-sleutelkluis

Het gemak van een sleutelkluis

Een sleutelkluis of sleutelkluisje zijn erg handig voor zowel privé gebruik als zakelijk, dit gemak zal in deze blog uitgelegd worden. Tegenwoordig wordt het inbrekers namelijk erg gemakkelijk gemaakt om je sleutels mee te nemen aangezien de meesten hun sleutels gewoon in de gang laten slingeren. Aangezien een auto makkelijk verhandelbaar is azen inbrekers steeds vaker op autosleutels. Een relatief goedkope oplossing is om een sleutelkluis in je gang neer te zetten. De kleinere sleutelkluisjes die vaak naast een deur worden gehangen worden ook steeds vaker gekraakt door inbrekers, simpelweg met een grote hamer.

Sleutelkluizen

Een sleutelkluis is erg handig om in je gang neer te zetten of voor op kantoor. Sleutelkluizen zijn er in verschillende groottes, zo bieden de kleinere sleutelkluizen ruimte voor rond de 20 sleutels en de grotere sleutelkluizen tot 120 sleutels! Sleutelkluizen zijn verkrijgbaar met een gewoon sleutelslot, maar tegenwoordig zijn er ook diverse modellen beschikbaar met een elektronisch cijferslot.

Sleutelkluisjes

De kleinere sleutelkluisjes zijn speciaal ontworpen om bijvoorbeeld een huissleutel in op te bergen, deze hang je dan aan de gevel of naast de deur. Erg handig voor een gezin, maar ook in de thuiszorg worden deze sleutelkluisjes veel gebruikt. Zo hoeft een zorgverlener niet met een sleutelbos van 20 sleutels op pad!

Het nadeel van deze sleutelkluisjes is dat inbrekers ze gemakkelijk openbreken met een grote hamer en dan staat hij met één klap in je huis. De Puck Keysafe is ontworpen om dit tegen te gaan, dit vandaalbestendige sleutelkluisje heeft een SKG keurmerk.

Een sleutelkluis is dus erg handig voor privé en zakelijk gebruik, wacht dus niet langer en schaf een sleutelklusje aan. Better be safe than sorry!