Hangende verlichting stijlen voor elk huis

Hanglampen kunnen een kamer echt optillen, maar als je niet oppast, kan het een dure vergissing zijn. Dus het zijn ‘hangende verlichtingsstijlen voor elk huis.

Hanglampen kunnen een kamer echt optillen, maar als je niet oppast, kan het een dure vergissing zijn. Het is dus belangrijk om niet verliefd te worden op de nieuwste hanglamp, maar te investeren in een lamp die past bij je huidige interieur. Om je te helpen het juiste licht voor je te vinden, hebben we onze collectie hangende verlichtingsstijlen samengesteld.

Klassiek

Ontspannen, casual en met een vleugje plezier is een manier om Beach Chic te omschrijven. Het is een klassieke stijl die zeer snel kan worden aangepast aan moderne trends en recente hangende verlichtingsproducten weerspiegelen dat. De nieuwste soort hanglampen krijgen door het gebruik van rotan en hout in combinatie met moderne LED-verlichting. De natuurlijke, neutrale tinten zijn er nog steeds, zodat u ze naadloos kunt integreren in bijvoorbeeld een strandthema.

Industrieel

Industrieel is erg van deze tijd. Je kunt tegenwoordig niet langs een café of bar lopen zonder meters gepolijst beton, metalen afwerkingen en hopen koperen en koperen armaturen te zien. Veel huiseigenaren kiezen ervoor om deze trend in hun persoonlijke ruimtes te brengen door industriële hangende verlichting op te nemen in hun keukens, lounges of zelfs bars. Als je houdt van een strakke, minimalistische look zonder gedoe, dan is industrieel misschien de juiste keuze.

Kroonluchter

Als je aan stijl en glamour denkt, denk je traditioneel aan kroonluchters. Maar als ze niet jouw ding zijn, zijn er nog steeds oneindig veel manieren om een vleugje Hollywood in je huis te brengen met hangende plafondverlichting. Zoek naar lampen met kleur, glas, getextureerde tinten en glanzende afwerkingen. Let ook op de soorten lampen, dimmers en lichtverspreiders die worden aangeboden, want deze kunnen u helpen de details in uw gestileerde ruimte naar voren te brengen. Onthoud – maak je geen zorgen over teveel als het om bling gaat! Wees niet bang om mensen op te lichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *