Handige tips voor tijdens het verhuizen

In dit artikel vindt je een aantal handige tips die je tijdens het verhuizen kan toepassen. Bij boxx.nl kan je daarnaast ook een opslag huren mocht je dit nodig hebben voor tijdens het verhuizen. 

Zorg ervoor dat vrachtwagen een parkeerplaats heeft

Vergeet niet om een parkeerplaats te reserveren voor de verhuizers. Zonder zou je kunnen eindigen in een lastig pakket. Vergeet ook niet dat tijd geld is. Als de verhuizers kostbare tijd verspillen aan het zoeken naar een plek om hun oversized truck te parkeren, dan zal de verhuizing uiteindelijk meer kosten op het einde. 

Heb geld achter de hand voor fooi

Veel mensen kiezen ervoor om hun verhuizers een fooi te geven als ze goed werk hebben geleverd. Als je van plan bent om je verhuizers fooi te geven (ervan uitgaande dat ze het goed gedaan hebben), raden wij aan om dat van tevoren achter de hand te hebben.

Controleer kasten, lades, apparaten en kasten voordat je vertrekt

Bij het verhuizen is het gemakkelijk om dingen achter te laten. Wij raden je aan om alle keukenkasten, slaapkamerkasten, lades en apparaten (denk aan de koelkast) dubbel te controleren voordat je de sleutels overhandigt. 

Neem nieuwe sloten 

Van klusjesmannen en schoonmaakdiensten tot vrienden en familie, het is niet te zeggen wie een kopie van de sleutels van de vorige eigenaren kreeg. Voor veiligheidsdoeleinden raden we u aan om voor het hele huis nieuwe sloten te plaatsen. Het enige wat je hoeft te doen is een slotenmaker te bellen om naar het huis te komen om de sloten te vervangen. Zij moeten in staat zijn om dit te doen in een kwestie van uren.

Pak een verhuisdag essentials box in

Verhuis niet naar een nieuw huis zonder een essentials doos of tas. Deze doos moet alles bevatten wat je nodig zou kunnen hebben op de verhuisdag (en de volgende paar dagen). Essentials kunnen zijn tandenborstels, medicijnen, toiletartikelen, kleding, belangrijke documenten, baby benodigdheden, wc-papier, papieren handdoeken, schoonmaak spray, vuilniszakken, een gereedschapsset, voedsel voor huisdieren, gebotteld water, portemonnees en extra’s schoenen.