Glasvezel behang

Glasvezel behang voor in jouw huis!

Wanneer je bent verhuist, kan het zijn dat je in een nieuw huis bent gaan wonen. Je kunt ook in een oud huis komen te wonen. Wanneer het huis al vorige bewoners heeft gehad, kunnen er nog resten van behang op de muren zitten. Dit is voor jou de nieuwe bewoner niet handig. Jij mag namelijk al het behang er af halen en er weer nieuwe opplakken. Als je niet van druk behang houd, is het niet verstandig om dit te nemen. Wanneer je dit wel doet, ga je er alleen maar aan storen. Om dit te voorkomen kun je kiezen voor glasvezel behang

Wat is glasvezel behang?

Glasvezel behang wordt gemaakt van zand. Het behang wordt dus geweven met glasvlies draden die gemaakt zijn van zand. Het glasvezelbehang is sterker dan normaal behang die je kunt halen bij de winkel. Dit komt omdat het glasvezel sterk is geweeft. Daarnaast beschermd het glasvezelbehang tegen stoten en gaten aan de muur. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat de muur kapot gaat wanneer er iemand tegenaan botst of er iets tegenaan wordt gegooit. Het glasvezelbehang heeft een mooie structuur waardoor je muur niet vlak is. 

Glasvezel behang

De dekking van het glasvezel behang

Wanneer je kiest voor glasvezel, hoef je niet bang te zijn dat het glasvezelbehang niet dekt. Het behang is een stuk dikker dan normaal behang. Dit zorgt ervoor dat het vaak ook mooier is op de muur. Je ziet namelijk geen lelijke vlekken door het glasvezel komen, ook al is het behang wit. Daarnaast heeft het glasvezel een uitstekende structuur waardoor dit er ook netjes uit komt te zien. Wanneer je glasvezel wilt nemen , hoef je hier geen ander behang overheen te plakken. Je kunt er wel voor kiezen om het glasvezel te verven met een kleur in jouw smaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *