Geef je woning een persoonlijke touch

Bij het gevoel van thuis horen ook persoonlijke elementen. Bij het inrichten van je woning kun je er dus voor zorgen dat je huis echt van jou voelt door in iedere ruimte iets toe te voegen dat voor jou erg persoonlijk en waardevol is. De valkuil hierin is dat persoonlijke elementen vaak allemaal in een kast bij elkaar worden geplaatst. Hoe je ervoor kunt zorgen dat in iedere ruimte een aantal persoonlijke elementen terug komen, laten wij je hieronder weten. 

Foto’s 

De meest persoonlijke elementen zijn toch wel foto’s. Hier worden namelijk daadwerkelijke herinneringen vastgelegd waar ook een bepaalde emotie in te zien is. Dit kan bijvoorbeeld een foto zijn met jezelf en iemand die je dierbaar is. Maar dit kan natuurlijk een een foto zijn van jouw huisdier. Je kunt deze foto’s ook weer op verschillende manieren terug laten komen. Zo kun je de foto’s ingelijst aan de muur hangen of je denkt iets creatiever en verwerkt de foto in een element als een mok of vaas. Daarnaast kun je foto’s ook op het glas plakken van een staal look binnendeur die je bij Stipt Deuren kunt krijgen!

Producten met herinneringen

Naast foto’s zijn er ook producten met bepaalde herinneringen die je in het interieur kan verwerken. Denk aan beeldjes die je hebt meegenomen vanuit een wereldreis, een kleedje dat je van je opa en oma hebt gekregen of een kastje die uit het ouderlijk huis komt. Zorg dat je de producten en foto’s verspreid in de woning, zodat je bij iedere stap in je woning een andere herinnering mee krijgt. 

Meubels met een karakter

Ken je dat gevoel dat je een meubel ziet en denkt ‘Wauw, dit past volledig bij mij’. Ook deze meubels brengen de persoonlijke touch in huis. Zoek meubels uit waar je echt een warm gevoel van krijgt en waarbij je niet kan wachten om het te gebruiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *