Sierbestrating Hoogeveen

Geef je tuin een make over

De zomer komt er straks weer aan. Als je wilt dat je tuin klaar is om van te genieten kun je nu alvast beginnen met de voorbereidingen. En wat is er nu leuker dan je tuin een makeover te geven? Het is een goed seizoen om te beginnen bij de basis, want voor veel bloemen is het nu nog te koud. Denk bijvoorbeeld aan een leuke re-do van je terras. En laten wij nu net het beste adres voor sierbestrating in Hoogeveen weten!

Andere stenen

Een stel andere stenen kunnen een hoop doen voor de kleur en uitstraling van je terras. Betontegels geven bijvoorbeeld een heel andere look dan een natuursteen. Bij Hoek Havelte is er genoeg tentoongesteld in hun showtuinen om te bekijken wat voor uitstraling jou trekt. Je kunt zelfs in de winter een nieuw terras aanleggen, zolang de grond niet te nat is. Erg handig dus, vooral als je maximaal wilt kunnen genieten van de zon wanneer het weer het toelaat.

Veranda

Een veranda is een goede manier om een mooie plek in je tuin te creëren om te zitten. Het ziet er erg gezellig uit en zorgt voor soepele overgang van huis naar tuin. Ben je een echte plantenliefhebber? Zet dan nu al een veranda neer en zet er wat klimplanten tegenaan. Zo krijgen ze de tijd om rondom je veranda te groeien. Het heeft wat tijd nodig, maar je krijgt er een hoop groen voor terug! Daarnaast biedt een veranda je de optie om een ruimte in de schaduw te creëren. Zo kun je ook van je tuin genieten wanneer het erg warm is.

Planten in potten

Zit je liever niet zoveel in de aarde te wroeten maar ben je wel toe aan meer groen in de tuin? Zet wat planten in losse potten neer! Deze kun je in het tuincentrum al in laten potten. Jij hoeft ze alleen maar in je tuin op een leuke plek neer te zetten. Makkelijker wordt het niet. Ook erg handig: als je je tuinset op een andere plek neer wilt zetten, hoef je de potten alleen maar te verschuiven. Zo heb je geen gedoe met hele perken verplaatsen.

Geef een reactie