https://ferdinand.nl/

Ferdinand.nl zorgt ervoor dat je een warme woonkamer krijgt

Een warme woonkamer is wat je wilt als je thuiskomt na een lange dag werken. Je wilt een woonkamer waar je lekker in kan ontspannen en niet een woonkamer waar je niet tot rust kunt komen met harde kleuren en harde vormen. https://ferdinand.nl/ weet als niemand anders hoe je warmte creëert in je huis. Ze hebben al heel veel jaren ervaring in het maken van meubels op maat en het inrichten van woon-, slaap- en badkamers. De mensen achter het bedrijf kunnen goed met je meedenken over oplossingen voor jouw huis. Het inrichten van een huis kan heel lastig zijn. Ferdinand en zijn team heeft hier oog voor en helpen je.

Projecten van https://ferdinand.nl/

Ferdinand Rossen Interieurbouw heeft al vele mooie projecten mogen doen voor allerlei verschillende projecten. Deze projecten kan je allemaal zien op de website. Ze hebben alles gedaan van ouderwets tot aan heel modern. Van een hele restaurant inrichting tot een bioscoop in huis. Ze staan overal voor open en zijn nergens bang voor. Iedere uitdaging gaan ze aan. Op de website waar de projecten staan kan je fotos bekijken van hoe het eindresultaat is geworden en waar ze dit hebben mogen doen.

https://ferdinand.nl/

Uit liefde voor interieur

Het bedrijf is gestart uit liefde voor interieur en kwaliteit meubels. Ze hadden de luxe dat ze handig waren met materialen om zo meubels te kunnen maken. Ze hebben hier een bedrijf in opgestart en zijn sindsdien bezig om te zorgen dat iedereen die een uniek stukje maatwerk in huis wilt deze krijgt.